HiPP Babysanft osnovni asortiman – za njegu čak i vrlo osjetljive kože i kože sklone neurodermitisu

Što je neurodermitis?

Neurodermitis ili atopijski dermatitis je najčešća kožna bolest tijekom djetinjstva, koja se u posljednjih 50 godina povećala pet puta.

Neurodermitis je hronična bolest  ili hronična bolest koja se ponavlja i nije zarazna. Neurodermitis karakteriše suva koža i vrlo često svrbež  kože sve do tačkastog crvenila i ekcema.

Što možemo učiniti?

Dobra vijest je: Mnoga djeca pate od blagog oblika ove bolesti. Ovaj blagi oblik se najčešće zove „osjetljiva i suva koža“  a primjenjuje se   takozvana „osnovna terapija: redovita njega kože s prikladnim proizvodima koji njeguju kožu s vrijednim sastojcima a prvenstveno i najvažnije, osiguravaju koži vlagu.

Većini pacijenata čija je koža sklona nurodermitisu ili imaju blagi oblik neurodermitisa nije nužno potreban specijalni proizvodi  (koji su dostupni u apotekama). Najčešće su pogodni i proizvodi za svakodnevnu njegu. Podnošljivost na koži ovih proizvoda mora biti dermatološki testirana, idealni su oni proizvodi koji ne sadrže sastojke koji mogu izazvati alergije.  Molimo vas da se posavjetujete sa svojim dermatologom.

HiPP Babysanft: dobra podnošljivost na vrlo osjetljivoj koži koja je sklona neurodermitisu dermatološki je potvrđena.

Kako bi dokazali dobru podnošljivost Babysanft proizvoda na vrlo osjetljivoj koži, sljedeći proizvodi iz HiPP Babysanft asortimana su podvrgnuti testiranju od strane dermatologa:

HiPP Babysanft Mlijeko za tijelo, HiPP Babysanft Gel za pranje kože i kose, Šampon, Babysanft krema za njegu i Babysanft Vlažne maramice ultra-sensitiv…

 

 

Rezultat: svi testirani HiPP Babysanft proizvodi su pokazali dobru podnošljivost na koži i  idealni su za osnovnu njegu kože koja je vrlo osjetljiva i sklona neurodermitisu.

Ovi testirani HiPP Babysanft proizvodi nisu samo za svakodnevnu njegu zdrave dječje kože, nego su jako dobro podnošljivi i na koži koja je vrlo osjetljiva i sklona neurodermitisu.