Skip to main content

Pravila o privatnosti

Dobrodošli na našu veb stranicu hipp.me i hvala vam što ste zainteresovani za našu kompaniju i proizvode. Kao naravno, veoma ozbiljno smo zaštitili vaše podatke. Stoga želimo da vas informišemo o tome kako vaši lični podaci obrađuju HiPP. Na sajtu hipp.me obezbeđuje HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG, Pfaffenhofen (u daljem tekstu HiPP).

HiPP prikuplja, čuva i obrađuje vaše lične podatke samo ako je to dozvoljeno na osnovu zakonskih propisa ili ako ste nam dali saglasnost da to uradite. Podaci neće biti prosleđeni trećim licima. Najbolji način za dobijanje informacija o podacima koji se čuvaju pomoću HiPP-a je korištenje adrese za kontakt navedene u odeljku "Kontakt".

1. Obrada podataka

Postoje dva načina na koje dobijamo podatke: bilo da ste ih dali nama ili smo ih sakupili dok ste koristili naše usluge.

1.1 Podaci koje ste nam dali

Uopšteno govoreći, možete koristiti našu internet stranicu bez direktnog podnošenja vaših ličnih podataka. Ako koristite određene usluge, na primjer HiPP BabyClub, pretplatu na bilten ili kontakt formu, mi ćemo vas pitati za lične podatke. Ovo može uključiti, na primjer, vaše ime, vašu e-mail adresu ili vašu poštansku adresu. Ovo će učiniti uslugu u pitanju brža i korisnija. Neke usluge se ne mogu dobiti bez vašeg unosa podataka. Za dalje detalje o svim uslugama koje se nude na hipp.me, pročitajte odeljak 2 ove politike privatnosti.

1.2 Podaci koje dobijamo kada koristite naše usluge

Neki podaci se prikupljaju čim posjetite našu veb stranicu.

1.2.1 Podaci protokola

Automatski prikupljeni podaci uključuju podatke protokola vebservera. Svaki put kada pristupate stranici naših onlajn usluga i svaki put kada preuzmete datoteku, podaci o pristupu koji se odnose na ovaj proces čuvaju se u datoteci protokola na našem serveru. Svaki skup podataka sastoji se od:

  • stranicu sa koje je tražena nova stranica ili datoteka
  • ime tražene datoteke ili stranice
  • datum i vreme zahteva, da li je zahtev bio uspješan i korištenje kapaciteta servera u vrijeme zahtjeva
  • prenos podataka podataka
  • IP adresu koju vam je dodelio provajder
  • ako se prijavite pomoću korisničkog naloga, takođe informacije o prijavljivanju za odgovarajuću veb servis
  • otkrivanje klijenta (mobilni telefon, radna površina, itd.)
  • Korisnički agent

Takva uskladištena informacija se isključivo procenjuje anonimno u statističke svrhe.

Otvorite podešavanja kolačića

1.2.2 Cookies

Kolačići su male datoteke koje sadrže niz znakova, u kojima se određene informacije čuvaju ili dešifrišu ili šifriraju. Server šalje kolačiće na vaš računar gde se nalaze. Prvo služe za identifikaciju računara sa kojeg ste pristupili veb lokaciji. Ako se prijavite na veb lokaciju, kolačići se koriste za obaveštavanje servera na koji ste se prijavili i provjeriti da li ste ovlašćeni za pristup stranici. Svaki kolačić ima datum isteka, od koga gubi validnost. Kolačići omogućavaju praćenje pokreta korisnika sa stranice na stranicu unutar veb stranice, pa čak i sa veb stranice na veb lokaciju. Kolačići mogu poboljšati komunikaciju između našeg servera i vašeg računara, čineći korištenje veb stranice mnogo udobnije. Operater vebsajta može snabdevati samo kolačiće, oni mogu biti i od trećih provajdera. Vaš pretraživač nudi mogućnost prikazivanja kolačića na računaru, brisanja postojećih ili podešavanja konfiguracije računara na način na koji svi kolačići nisu uskladišteni na tvrdom disku ili uopšte nijedan. Imajte na umu da neke funkcije (npr. Prijavljivanje) neće raditi ispravno ako onemogućite prihvatanje kolačića.

Trenutno koristimo kolačiće na našoj veb stranici u sledeće svrhe, koje obezbeđuju pravilan rad:

Ime kolačića Funkcija kolačića
praćenje kolačića Detekcija povratnika; opis pod 1.2.3.
Neuspješni kolačići sesije (nota za dojenje) Zaustavlja poruku o dojenju od ponovnog pojavljivanja tokom trajanja vaše posjete na sajtu.
Napomena za kolačić Zaustavlja poruku o kolačiću od ponovnog pojavljivanja tokom trajanja vaše posjete na veb lokaciji dok ne zatvorite pretraživač.

1.2.3 etracker

Hipp.me i povezane pod-stranice koriste tehnologije koje nudi praćenje GmbH ("praćenje ") da prikupljaju i čuvaju podatke kako bi poboljšali svoje usluge na veb sajtu. Ovi podaci se takođe mogu koristiti za kreiranje korisničkih profila pod pseudonimom. U tu svrhu se mogu koristiti kolačići. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju u lokalnom keširanju pretraživača veb sajta. Kolačići omogućavaju prepoznavanje Internet pretraživača posetilaca. Podaci prikupljeni tehnologijama etracker neće se koristiti za utvrđivanje ličnog identiteta posjetitelja veb stranice, a neće se sastavljati sa ličnim podacima koji se odnose na osobu na koju se odnosi pseudonim, osim ako je osoba koja je u pitanju posebno pristala. Prikupljanje i čuvanje podataka može se poništiti u bilo koje vrijeme u pogledu budućih usluga:

Ne vidite dugme? Molimo deaktivirajte oglas i ponovo učitajte ovu stranicu.

2. Individualne usluge

2.1 Kontakt obrazac

Naša veb stranica takođe sadrži kontakt formu, omogućavajući vam da stupite u kontakt sa nama ako želite da odgovorimo na bilo koje od vaših pitanja pojedinačno. U svakom slučaju, sakupićemo vaše ime i prezime i vašu e-mail adresu kako bismo mogli da vam se javimo. Ako nam date broj vašeg telefona, mi ćemo biti zadovoljni i pozvati vas da odgovorite na vaše pitanje.

Svi podaci se koriste isključivo za odgovor na vaš upit; oni neće biti korišćeni niti za prodajne razgovore, niti za druge promotivne svrhe. Ako ste član HiPP BabyClub-a, možemo vam i ažurirati podatke o kontaktu, ako je potrebno.

Rado ćemo vas obavestiti o svim podacima koje smo uskladištili u vezi s vama. Za dalje detalje pročitajte odeljak "Kontakt".

4. Kontaktiraj

Službenik za zaštitu podataka HiPP Grupe:

Gospodin A. Maier
E-Mail: datenschutz@hipp.de
Georg-Hipp-Straße 7
85276 Pfaffenhofen