Ljudi u fokusu

Zadovoljni zaposleni kreiraju uspješnu budućnost

U korporativnoj kulturi HiPP-a, veliku važnost pridajemo pouzdanom i optimalnom radnom okruženju za naše zaposlene. Naši društveni standardi sa lakoćom premašuju standardne i zakonske zahtjeve u ovoj industriji. Mi zagovaramo održivosti primjenjujemo je.

Imamo dobru radnju atmosferu

HiPP-ov Etički Kodeks oblikuje naše zajedništvo. Zaposleni redovno ocjenjuju svoje nadređene. Zajedno profitiramo od niskog procenta bolovanja i veoma dobrih primanja koja proističu iz radnog odnosa. Upravljanje znanjem i interna šema predloga su dio korporativne kulture, kao i časopis za zaposlene „HiPP intern”.

Mi smo kompanija prilagođena porodici

Uz fleksibilno radno vrijeme omogućavamo usklađivanje obiteljskog i radnog života. Trenutno u Fafenhofenu oko 200 roditelja radi skraćeno radno vrijeme, a skoro svi imaju svoj individualni model rada. 75% posto njih su majke sa djecom.

Zdravlje i bezbijednost shvatamo ozbiljno

Penzioni plan kompanije, visoki standardi zaštite na radu i zdravstvene zaštite, dani aktivnog zdravlja. Unaprijeđujemo zdravlje naših radnika sa fitnes i sportskim ponudama. Organska hrana u restoranu kompanije, regionalni proizvodi i kontrola alergena su dodatni primjeri naše posvećenosti.

Nudimo dodatno usavršavanje

Svi zaposleni redovno učestvuju u sistematskim kursevima i koriste našu široku ponudu obuka.

Podržavamo mlade

Godinama imamo konstantan broj pripravnika sa kojima obezbjeđujemo budućnost naše porodične kompanije i omogućavamo mladim ljudima da kvalitetno započnu svoj radni vijek. Mladi stručnjaci imaju mogućnost da steknu duplu diplomu. Pripravnici uče o našoj posvećenosti održivosti u dobrovoljnim ekološkim operacijama (dani sadnje drveća, pravljenje jezera za vodozemce i gnijezda za ptice itd.)

Naši zaposleni su pripadaju raznim nacionalnostima

U HiPP-u rade zaposleni  20 različitih nacionalnosti. Posebno smo ponosni na ovu kulturnu raznolikost. Ona obogaćuje korporativnu kulturu i jača naše funkcionisanje u globalnom okruženju.

Društvenu odgovornost shvatamo ozbiljno

Društvena odgovornost uključuje širi pogled i solidarnost sa porodicama u nevolji. Redovnim donacijama hrane pomažemo tamo gde je naša pomoć najpotrebnija. Osim toga, blisko sarađujemo sa univerzitetima, naučnim institucijama i drugim partnerima.